Colecţionăm vise multicolore şi fluturi rebeli. Învăţăm din scenariile filmelor că totul este posibil. Luăm de mână personajele Disney şi descoperim că zâmbind, viaţa are cerul senin.

Vedem lumea din jur în culorii vii și, uneori, picturile din imaginația noastră fug în acuarelă pe hârtie. După care – grație unor tehnologii moderne – sunt transpuse pe materialele textile din care croim povești menite să îmbrace femei de poveste. Așa ca tine!

Sinestezic s-a născut în Transilvania, tărâmul unde locuiește magia și în care seara vine la braț cu fantezia.

Uniunea simțurilor reprezintă esența Sinestezic

Suntem Sinestezic pentru că împletim rafinamente trecute cu croieli actuale, conferind atemporalitate ţinutelor noastre.

Suntem Sinestezic pentru că poezia picturilor este amplificată de fantezia ta, a celei care ne porți creațiile.

Suntem Sinestezic pentru că indiferent dacă dimineaţa îți bei somnoroasă cafeaua cu pisica în brațe sau pedalezi în viteză cu tenişii ponosiţi spre apus, vei găsi în creaţiile noastre nu doar bucuria unei ţinute deosebite, ci şi sentimentul unic de a fi îmbrăcată într-o poveste.

Suntem Sinestezic şi te provocăm să scrii finalul poveştii de fiecare dată aşa cum vrei tu!

Sinestezic - pictând o ilustrație - portret unic femeie

#YOUAREUNIQUE

Fiindcă noi ştim că tu eşti unică, originale sunt şi creaţiile noastre, precum singulare sunt şi poveştile care ne inspiră… poveștile tale!

Viziunea Sinestezic

Ne imaginăm o lume în care frumusețea nu stă în tipare, ci în gânduri; în care liniștea interioară este cel mai valoros make-up iar îndrăzneala de a fi tu însăți este cel mai de preț accesoriu.

Sinestezic - în atelierul Sinestezic, la masina de cusut

Comerț etic

Toate piesele noastre vestimentare sunt fabricate în bune condiții, în conformitate cu legislația de protecție a mediului și respectând normele în vigoare privind protecția muncii și drepturile omului. Începând de la munca de creație din atelier și până la împachetarea ținutei care merge spre tine, toată lumea care lucrează pentru produsul tău Sinestezic o face având zâmbetul pe buze.

Cine suntem

Mădălina Zlampareț

Mădălina Zlampareț

Cofondator și Designer Vestimentar

Mădălina Zlampareț este designerul brandului Sinestezic. Pictura este o altă pasiune de-a ei, pe care o transpune prin Sinestezic. O parte din creații sunt imprimate cu ilustrațiile sale. A studiat designul vestimentar la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca. De asemenea, a studiat pictură la Ecole Supérieure d’Art et Design de Saint-Etienne din Franța.

Andrei Zlampareț

Andrei Zlampareț

Cofondator și Manager

Andrei Zlampareț este managerul brandului și a fondat Sinestezic din dorința de a crea un brand care să ofere o valoare deosebită, să fie orientat spre cliente, pentru a le inspira și a le crea o experiență cât mai frumoasă. A studiat ingineria la Universitatea Tehnică de Construcții din București. A lucrat la propria companie de design câțiva ani, înainte să fondeze Sinestezic.