#YOUAREUNIQUE

Sinestezic este brand de rochii de ocazie, localizat în Baia Mare, Maramureș. Punem în valoare individualitatea femeilor prin crearea rochiilor de seară imprimate cu picturi în acuarelă. Picturile sunt pictate în prealabil pe hârtie, după care sunt transferate pe materialele textile cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generație.

VIZIUNEA SINESTEZIC

Ne imaginăm o lume în care frumusețea este definită de individualitate, încredere în sine, fericire, onestitate, eleganță și liniște interioară. Vârsta și circumferința taliei sau a șoldurilor nu sunt decât forme care definesc o mică parte din ceea ce suntem noi ca persoane. Dorința noastră este să scoatem în evidență individualitatea femeilor și să le inspirăm, astfel încât să-și depășească limitele și să se simtă bine în pielea lor, indiferent de aceste forme.

Sinestezic - pictând o ilustrație - portret unic femeie

UNIUNEA SIMȚURILOR

În modă, totul este despre simț și percepție. Sinestezia este definită ca asociația între senzații de natură diferită sau “uniunea simțurilor“.

INSPIRAȚIA SINESTEZIC

Găsim inspirație în natură, oameni, muzică și culoare, într-un mod sinestezic. Ne lăsăm inspirați de poveștile și pasiunile clientelor noastre, alături de care reușim de fiecare dată să dăm viață creațiilor ravisante.

Sinestezic - în atelierul Sinestezic, la masina de cusut

SPRIJINIM LOCURILE DE MUNCĂ LOCALE

Toate piesele vestimentare Sinestezic sunt fabricate local. Prin achiziționarea lor, păstrezi în viață talentul local.

COMERȚ ETIC

Toate piesele noastre vestimentare sunt fabricate în condiții bune, în urma interzicerii muncii copilului, a muncii forțate, a discriminării și în conformitate cu legislația de mediu.

SUSȚINEM MEDIUL ÎNCONJURĂTOR ȘI COPIII ORFANI

Prin achiziționarea articolelor Sinestezic, sprijini mediul, prin reciclare. Resturile de materiale din procesul de producție, sunt utilizate de partenerul nostru nonprofit, Asociația Team For Youth. Produc păpuși pentru spectacole de păpuși și perne decorative, care sunt donate orfelinatelor. Spectacolele de păpuși sunt de asemenea ținute pentru orfani. Prin urmare, nu doar că susții mediul înconjurător, dar în același timp, oferi bucurie multor copii.

FONDATORII

Mădălina Zlampareț

Mădălina Zlampareț

Cofondator și Designer Vestimentar

Mădălina Zlampareț este creatorea de ilustrații și designerul brandului. A fondat Sinestezic datorită talentului ei de a proiecta piese vestimentare unice cu povești deosebite și de a-și urma pasiunea pentru modă. Pictura este o altă pasiune de-a ei, pe care o transpune prin Sinestezic. O parte din creații sunt imprimate cu ilustrațiile sale. A studiat designul vestimentar la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca. De asemenea, a studiat pictură la Ecole Supérieure d’Art et Design de Saint-Etienne din Franța.

Andrei Zlampareț

Andrei Zlampareț

Cofondator și Manager

Andrei Zlampareț este managerul brandului și a fondat Sinestezic din dorința de a crea un brand care să ofere o valoare deosebită, să fie orientat spre cliente, pentru a le inspira și a le crea o experiență cât mai frumoasă. A studiat ingineria la Universitatea Tehnică de Construcții din București. A lucrat la propria companie de design câțiva ani. După ce s-a căsătorit cu Mădălina, au decis să fondeze Sinestezic.