Expediem produsele Sinestezic pe întreg mapamondul.

Fan Courier este partenerul nostru pentru comenzi din România. Accesează www.fancourier.ro sau  Fan Courier Tracker pentru a-ți urmări comanda cu numărul AWB pe care l-ai primit în email.

DHL este partenerul nostru pentru livrări internaționale. Accesează  www.dhl.com sau DHL Tracker pentru a-ți urmări comanda cu numărul AWB pe care l-ai primit în email.

Pentru anumite comenzi mari, se pot adăuga taxe suplimentare de transport, despre care vei fi înștiințată în timpul procesării comenzii.

Care este costul transportului?

Taxa de transport este de 25 RON pentru România , 25 euro pentru Europa și 39 euro pentru restul lumii.

Cât durează până îmi ajunge comanda?

Produsele nu sunt disponibile în stoc, ele sunt fabricate la comandă (made to measure) pentru fiecare din clientele noastre. De aceea poate dura aproximativ 2-4 săptămâni pentru a fabrica produsele în atelierul Sinestezic. La această estimare te rugăm să adaugi 1 – 2 zile pentru livrare în România, 1 – 3 zile pentru livrare în Uniunea Europeană sau 5 – 7 zile pentru livrare în afara Uniunii Europene și astfel, pe baza acestor informații, poți obține data predării coletului.

Locuiesc în afara UE. Trebuie să plătesc taxe vamale și impozite?

Clientele sunt raspunzătoare pentru toate taxele și impozitele vamale aplicabile pentru comenzile expediate în afara UE. Acestea se vor factura separat de către curierul nostru DHL. Dacă te afli într-o țară din afara UE, va trebui să te informezi, la vama din țara respectivă, în legătură cu orice taxe suplimentare și TVA. Prețul produselor Sinestezic include toate toate taxele și impozitele din România, nu include costurile de manipulare, taxele si impozitele vamale din statul în care te afli.

Te rugăm să iei în considerare că potețialele comisioane bancare vor fi suportate de către tine.

Când faci comanda, te rugăm să verifici dacă adresa și codul poștal sunt corecte, pentru a evita problemele de expediere.